Stoiximan Super League

Βράβευση και αποθέωση για Αραούχο στο «Κλ. Βικελίδης»! (pics)

Ο Σέρχιο Αραούχο βραβεύτηκε στο «Κλ. Βικελίδης» για τα όσα έκανε μετά τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ να αποθεώνεται από τους φίλους του Άρη!

Υπέροχες στιγμές στο «Κλ. Βικελίδης», που λείπουν από τα ελληνικά γήπεδα, και ευχόμαστε να βλέπουμε πιο συχνά. Το σωματείο «Εις το όνομα του Άλκη» βράβευσε τον Σέρχιο Αραούχο για τα όσα έκανε μετά τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ να αποθεώνεται από τους φίλους του Άρη πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα!

Ο Αραούχο, θυμίζουμε, είχε σχηματίσει το γράμμα «Α» μόλις έβαλε γκολ πριν από μερικούς μήνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο αναδείχθηκε ως κορυφαίο της 21ης αγωνιστικής, ενώ ζήτησε τότε να γραφτεί το όνομα του Άλκη στο βραβείο του. Κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δε, όπου σκόραρε μερικές ημέρες ξανά, αφιέρωσε το τέρμα του στη μνήμη του 19χρονου.

Και σήμερα, φυσικά, πήγε στον τόπου του εγκλήματος του αδικοχαμένου 19χρονου, αφήνοντας μια φανέλα του. Το σωματείο, λοιπόν, τον βράβευσε και η εξέδρα τον αποθέωσε!

Στο βραβείο του υπάρχει γραμμένη η έκφραση: «Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Έχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Άρης-ΑΕΚ: Βράβευση και αποθέωση για τον Αραούχο

Άρης-ΑΕΚ: Βράβευση και αποθέωση για τον Αραούχο

Άρης-ΑΕΚ: Βράβευση και αποθέωση για τον Αραούχο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x