Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Δείτε την κριτική των παικτών του Άρη από το site του bwinΣΠΟΡ FM για το 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ. O Ροζ έκανε τη διαφορά με το γκολ που σημείωσε, ενώ ο Γκάμα δημιούργησε αρκετά θέματα στους Θεσσαλούς.

Ακόμη μία νίκη κατέγραψε ο Άρης, που επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΛ εντός έδρας και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 1 – εν αναμονή των ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Το γκολ του Λίντσεϊ Ροζ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Μπρούνο Γκάμα να είναι ορεξάτος και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Άρη:

Σιαμπάνης (6): Με μία λέξη... θεατής! Με την ΑΕΛ να μην έχει τελική προσπάθεια στην εστία, ο Έλληνας τερματοφύλακας δε χρειάστηκε να επέμβει και πέρασε, πιθανότατα, ένα από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του.

Σούντγκρεν (6): Ο Σουηδός αγωνίστηκε για 68 λεπτά δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα η πλευρά του. Θα μπορούσε πάντως να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά.

Ροζ (8): Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο είχε να σκοράρει ο αμυντικός του Άρη και... θυμήθηκε να το πράξει την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Δεληζήσης (6): Όπως και ο Ροζ, έτσι και ο Δεληζήσης πέρασε σχετικά άνετο βράδυ, με την ΑΕΛ να είναι ακίνδυνη επιθετικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ιωάννου (7): Δείχνει να έχει εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα ο Έλληνας αμυντικός, που δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πλευρά του και είχε αρκετές καλές τοποθετήσεις.

Σάσα (7): Μέσα στις φάσεις ο Βραζιλιάνος μέσος, ανακάτεψε την άμυνα της ΑΕΛ και θα μπορούσε να έχει... καθαρίσει από νωρίς το ματς αν σημάδευε καλύτερα στο 34’.

Τζέγκο (5): Λίγα πράγματα από τον Αυστραλό, που θα μπορούσε να έχει βοηθήσει περισσότερο στη δημιουργία. Δικαίως αντικαταστάθηκε, ίσως και να άργησε ο Μάντζιος.

Μπερτόγλιο (6): Προκάλεσε αρκετά ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΛ στα καλά διαστήματα του Άρη, έκανε αρκετή δουλειά στη δημιουργία.

Γκάμα (7): Πολύ κινητικός ο Πορτογάλος, από δικό του κόρνερ προήλθε η φάση του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης, ενώ είχε και μερικά ακόμη καλά στημένα.

Γκαρσία (7): Καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό, που πάντως παραμένει δίχως γκολ φέτος και χρειάζεται ένα τέρμα για να... ξεμπουκώσει.

Μαντσίνι: Δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε ένα 20λεπτο και δε δύναται να κριθεί η παρουσία του.

Μάνος (6):
Παρότι ξεκίνησε στον πάγκο μπήκε μόλις στο 19’ αντικαθιστώντας τον Μαντσίνι αλλά δεν κατάφερε και πολλά πράγματα. Τη μοναδική φορά δε που φάνηκε, είδε το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Σίλβα (7): Αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο και ήταν αρκετά ορεξάτος. Μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ στο 80’ αλλά είδε τον Μπάγιτς να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε.

Ματίγια (5): Εκ των αλλαγών του Μάντζιου, όμως δε μπόρεσε να βοηθήσει σε δημιουργία στα 20 λεπτά που έπαιξε.

Σάκιτς (5): Αδιάφορη η παρουσία του, όντας επίσης μία εκ των αλλαγών του Μάντζιου.

Κάτσε: Μπήκε μόλις στο 88’ και δεν πρόλαβε να κάνει κάτι αξιόλογο.

ΑΕΛ: Όρεξη υπήρξε από μεριάς Θεσσαλών, όμως αδυνατούσαν να δημιουργήσουν απειλές για την εστία του Σιαμπάνη. Ο δε Μπάγιτς φάνηκε προφανώς περισσότερο, έχοντας τρεις καλές επεμβάσεις, οι οποίες απέτρεψαν τον Άρη απ' το να φτάσει σε μια νίκη με μεγαλύτερου εύρους σκορ. Περιμέναν περισσότερα από παίκτες όπως ο Πινακάς, ο Ντουρμισάι και ο Κολομπίνο οι φιλοξενούμενοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x