Stoiximan Super League

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Μπερτόγλιο με Ολυμπιακό

Με μοναδικό... πρόβλημα τον Φακούντο Μπερτόγλιο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση της κυριακάτικης (6/3, 19:00) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Χερμάν Μπούργος η αμφίβολη συμμετοχή του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (06/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας)».

«Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης».

«Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x