Stoiximan Super League

Ανακατεύει την τράπουλα επιθετικά ο Μπούργος στον Άρη

Αποφασισμένος να κυνηγήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης που του αναλογεί είναι ο Άρης, με τον Χερμάν Μπούργοε να ετοιμάζει αλλαγές στην επίθεση, περιμένοντας παράλληλα στήριξη από τον κόσμο.

Όλα για όλα θα τα παίξει ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «κίτρινοι» μετά την ήττα (2-0) στο Ισραήλ από την ομάδα του Ίβιτς, θέλουν στη Θεσσαλονίκη να κάνουν με τον κόσμο στο πλευρό τους κατάθεση ψυχής για την πρόκριση στα playoffs του Conference League, αφού ουσιαστικά δεν έχουν κάτι να χάσουν.

Ο Χερμάν Μπούργος που όπως είναι λογικό καταστρώνει ήδη τα πλάνα του, θα δοκιμάσει διαφορετική συνταγή τουλάχιστον επιθετικά, με σκοπό να κυνηγήσει την ανατροπή. Έτσι, οι Πάλμα, Ντιοπ και Μάνου Γκαρθία είναι βασικοί υποψήφιοι για την ενδεκάδα, χωρίς φυσικά να υπάρχει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για το θέμα.

Την ίδια ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται ότι τρέχει προσωπικά το μεταγραφικό κομμάτι. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών κοιτά στην αγορά του εξωτερικού για ένα στόπερ και ένα αμυντικό χαφ, όμως είναι ξεκάθαρο ότι όλα θα γίνουν μετά το παιχνίδι με την Μακάμπι, ανάλογα και με την έκβασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x