Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Εντιαγέ, συζητάει και με Φαμπιάνο ο Άρης

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση του Μπαντού Εντιαγέ από τον Άρη, ο οποίος φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή του στον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο.

Δύο μεταγραφές σκοπεύει να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες μέρες, αν δεν είναι ώρες, ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» έχουν φέρει από χθες στην Ελλάδα τον Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος ήρθε για να προχωρήσει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 30χρονου χαφ από τη Σενεγάλη, ο οποίος θεωρείται πως θα δώσει σημαντικές λύσεις στη μεσαία γραμμή των Θεσσαλονικέων.

Την ίδια στιγμή, στον Άρη επιμένουν… λάτιν και μετά τον Λέμος φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Βραζιλιάνου Φαμπιάνο Λέισμαν.

Πρόκειται για 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος, και πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Ντενίζλισπορ. Έχει παίξει, επίσης, στην Μποαβία (27 συμμετοχές) και έχει περάσει από μεγάλες ομάδες της χώρας του (Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Σαπεκοένσε). Στην Τουρκία πέρσι είχε 34 συμμετοχές και χρόνο 2.779’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x