Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Ρουπ, κλείνει και εξτρέμ ο Άρης

Σήμερα θα ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι της μεταγραφής του Λούκας Ρουπ στον Άρη, ο οποίος προχωράει για την απόκτηση και ενός ακραίου επιθετικού.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Ρουπ στον Άρη.

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι από τη Νόριτς, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος χαφ, ο οποίος θα καλύψει το κενού του Μάνου Γκαρθία, θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αύριο ο Ρουπ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους», αφού σήμερα η ομάδα έχει πάρει ρπεό από τον Άλαν Πάρντιου.

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται σήμερα να προχωρήσουν και την υπόθεση του εξτρέμ, με τον ο οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να καλυφθεί και το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, ο Φαμπιάνο δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτή ήταν η έβδομη για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος κληθεί να απουσιάσει σε δυο από τους επόμενους τέσσερις αγώνες του Άρη, δημιουργώντας ένα μίνι «πονοκέφαλο» στον Πάρντιου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x