Stoiximan Super League

Βλέπει τη ρεβάνς του Άρη με Μακάμπι ο Τριμμάτης - Αναλαμβάνει αντιπρόεδρος

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή του Τριμμάτη στο ΔΣ του Άρη. Την Πέμπτη θα είναι στο γήπεδο για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι.

Ακόμη πιο… στενή αναμένεται να γίνει η σχέση του Νικόλα Τριμμάτη με τον Άρη. Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate με έδρα το Λονδίνο, αναμένεται σύντομα να αναλάβει το πόστο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Άρης. Πρόκειται για μια θέση που του έχει προταθεί από τον Θοδωρή Καρυπίδη, και ουσιαστικά έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ασχολείται ενεργά με τα διοικητικά των κίτρινων.

Όπως ήταν γνωστό μέχρι τώρα, ο Τριμμάτης είχε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο θέμα του νέου γηπέδου. Μία συνεργασία και συνομιλίες οι οποίες επεκτάθηκαν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να του προτείνει την θέση του αντιπροέδρου, η οποία πρόταση έγινε αποδεκτή, να έχουν κινηθεί διαδικασίες και να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Τριμμάτης θα είναι στο γήπεδο την Πέμπτη για να παρακολουθήσει μαζί με τον Καρυπίδη το ματς της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x