Stoiximan Super League

Από σήμερα… ΟΦΗ στον Άρη

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του, παρότι βρέθηκε να προηγείται με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου, και αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Conference και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Εκτός ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πέμπτη σερί φορά έμεινε ο Άρης, ο οποίος αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντιναμό Κιέβου για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν κοντά στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως λίγα λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκαν, και ενώ είχαν ως «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι Ουκρανοί μπόρεσαν να πετύχουν άλλο ένα γκολ και να στείλουν τη χθεσινή αναμέτρηση στην παράταση.

Η τύχη του αγώνα, τελικά, κρίθηκε στα πέναλτι, και οι «κίτρινοι» αποκλείστηκαν από την τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Ο Τόλης Τερζής, μετά τη λήξη του αγώνα στη Ρουμανία, επιχείρησε στη συνέντευξη Τύπου να αναλύσει τα αίτια του άτυχου για την ομάδα του αποτελέσματος, αναφέροντας τα προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα και τις σημαντικές απουσίες που υπήρξαν για αυτό το παιχνίδι.

Πλέον άπαντες στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή για την πρεμιέρα τους στη Stoiximan Super League.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη, δεν είναι το καλύτερο δυνατόν, όμως θα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα αναχωρήσει εκ νέου για το Ηράκλειο, με τον Τόλη Τερζή να περιμένει νεότερα για την κατάσταση των παικτών που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κουέστα, για παράδειγμα, φαίνεται πως έχει κάποιες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ «παίζεται» να είναι στην αποστολή και ο Μπράμπετς (όχι βασικός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x