Stoiximan Super League

Απέρριψε τον Άρη ο Μανού Γκαρθία, δεν ενεργοποιεί τη σχετική ρήτρα

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον Άρη είναι ο Μανού Γκαρθία, όπως προκύπτει από σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία.

Την απόφαση να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα με την οποία του δίνεται η δυνατότητα να φύγει ως δανεικός για άλλη ομάδα έλαβε ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες τον Άρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «elcomercio», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός απέρριψε την πρόταση του Άρη και περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας.

«Ο παίκτης αξιολογεί κάποιες προσφορές από συλλόγους της Primera Division, μετά την αποτυχία της διαπραγμάτευσης με τον Άρη Θεσσαλονίκης», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Προς το παρόν, η κατάσταση του Μανού Γκαρθία στη Σπόρτινγκ παραμένει στάσιμη. Από τη μία πλευρά, ο σύλλογος διαπραγματεύτηκε αυτή την εβδομάδα με τον Άρη, ο οποίος έχει προπονητή τον Χερμάν Μπούργος, αλλά η προσφορά για την απόκτησή του δεν φαίνεται πως προχωράει, αφού ο παίκτης θα ήθελε να εξετάσεις άλλες επιλογές από το ισπανικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x