Stoiximan Super League

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Θέλουν να χτίσουν σερί!

Ο Άρης θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Να συνεχίσει στις νίκες θέλει τόσο ο Άρης, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (05/12, 19:30).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας την περασμένη αγωνιστική, ενώ την επόμενη αγωνιστική πάει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο Άρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κουέστα και τον Εντιαγέ. Αντίθετα, ο Μπερτόγλιο θα επιστρέψει ύστερα από τρεις αγωνιστικές που απουσίαζε.

Οι Θεσσαλονικείς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετράνε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες (έχοντας ξεκινήσει με -6) και θέλουν να σταθεροποιήσουν τα αποτελέσματά τους, ώστε να πιάσουν μια θέση στα playoffs.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από το επιβλητικό 6-2 επί του Ατρομήτου και με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη. Την επόμενη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι υποδέχονται στην Τρίπολη την ΑΕΚ. Οι Αρκάδες θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Σανταφέ, Καπίγια και Σίτο, ενώ από την άλλη επιστρέφει μετά από τρεις αγωνιστικές τιμωρίας ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μετράει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 11 αγωνιστικές. Προφανώς στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα playoffs και χρειάζεται να αρχίσει να χτίζει σερί νικών από εδώ και στο εξής.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Τζέκο – Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία – Καμαρά.

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Ριέρα - Σονί, Μπαράλες.

Διαιτητής: Τζοβάρας
Βοηθοί: Ψαρρής, Παπαδάκης
4ος: Κουτσιαύτης
VAR: Κουμπαράκης
AVAR: Σαμοΐλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x