Stoiximan Super League

Ξανά ατομικό ο Φαμπιάνο στον Άρη

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Asteras AKTOR την ερχόμενη Πέμπτη για τη δεύτερη αγωνιστική του SUPERBET Κύπελλο Ελλάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην προπόνηση του Άρη τη Δευτέρα στο Δασυγένειο πρώτα έγινε ανάλυση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και, στη συνέχεια, οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο ακολούθησε πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ το δεύτερο γκρουπ, μετά την ενεργοποίηση, δούλεψε, ενόψει της αναμέτρησης με τον Asteras AKTOR για τη League Phase του Superbet Κύπελλο Ελλάδος την ερχόμενη Πέμπτη τακτικά σε φάση άμυνας κι επίθεσης κι ολοκλήρωσε με αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, αλλά ακολούθησε ξανά ατομικό.

Για την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί ξανά απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x