Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Η κυριαρχία του Άρη και ο Ατρόμητος που δεν εμφανίστηκε ποτέ

Ο Άρης πέτυχε την πιο εύκολη νίκη στη σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο και ο «προπονητής της εξέδρας» καταγράφει στο sport-fm.gr τα όσα ξεχώρισε από την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με μια ξεκάθαρα ανώτερη εμφάνιση και χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, ο Άρης νίκησε (3-0) τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης.

Ο τρομακτικά ακίνδυνος Ατρόμητος και ο ολομόναχος Γιαννιώτης

Γενικά μέσα στη σεζόν οι Περιστεριώτες έχουν κάνει αρκετά αρνητικά ματς. Το σημερινό δεν ήταν αρνητικό, ήταν απλά… μη υπαρκτό. Η ομάδα του Κόλμαν είναι ξεκάθαρο ότι έχει εξουθενωθεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια, δύο κάθε εβδομάδα και η κούραση βγήκε στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά ο Ατρόμητος δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν ήταν ο Γιαννιώτης με τις επεμβάσεις του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ θα είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Αν και έχει μια μικρή ευθύνη στο 2-0, ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε ότι είναι από τους βασικούς πυλώνες σε μια δύσκολη σεζόν.

Άρης-Ατρόμητος: Ο προπονητής της εξέδρας

Η συγκλονιστική κυριαρχία του Άρη

Είναι σοκαριστικό αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα στατιστικά του αγώνα. Ο Άρης έχει τελειώσει την αναμέτρηση με 21 τελικές, οι 10 στον στόχο, με τον Ατρόμητο να έχει μόλις μια (!), την ώρα που η κατοχή ήταν στο 65%-35%. Οι «κίτρινοι» είχαν με διαφορά το πιο εύκολο ματς της σεζόν, δεν απειλήθηκαν ποτέ και σίγουρα θα ήθελαν να τους… πάνε και άλλα παιχνίδια έτσι. Αυτή η νίκη του δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση για την προσπάθεια που κάνει και δείχνει ότι ίσως και να προλαβαίνει.

Άρης-Ατρόμητος: Ο προπονητής της εξέδρας

Ο Μαντσίνι και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες

Επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό, ο Ντανιέλ Μαντσίνι κατάφερε να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε και έδειξε στον Μπούργος ότι μπορεί και πρέπει να υπολογίζει σε αυτόν. Εκτός από τα δύο εξαιρετικά γκολ που σημειώνει καθώς παρακολουθεί τις φάσεις και βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, έχει χάσει και άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Η ταχύτητα και το πάθος του τον έκανα να ξεχωρίζει. Παράλληλα όμως σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει ένα μικρός προβληματισμός, αφού ο Άρης έχει χάσει ένα κάρο ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα αυτό δεν το έκανε καθόλου να ανησυχεί μιας και ο αντίπαλός του είχε απλά συμμετοχή στο ματς και τίποτα παραπάνω, αλλά αν ήταν λίγο πιο εύστοχος θα είχε δώσει στο ματς διαστάσεις θριάμβου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x