Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες στο Άρης-Ατρόμητος

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και του Ατρομήτου η οποία κλείνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, Novasports Prime).

Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγιναν γνωστές και οι ενδεκάδες που επέλεξαν να παρατάξουν ο Τόλης Τερζής και ο Κρις Κόλμαν.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» έδωσε φανέλα βασικού στον Λουίς Πάλμα και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, αφήνοντας στον πάγκο τον Ιτούρμπε. Από την άλλη πλευρά ο Ουαλός τεχνικός εμπιστεύθηκε για το αρχικό σχήμα τον Αγκιμπού Καμαρά.

Αναλυτικά:

Άρης (Τόλης Τερζής 4-3-3): Κουέστα-Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ενκουλού, Πίρσμαν- Ετέμπο, Ρουπ, Νταρίντα- Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Καμαρά

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Νταμπό, Χριστοδουλόπουλος, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ιτούρμπε, Μαζικού, Καμάτσο




Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν 4-2-3-1): Γιαννιώτης-Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ- Οικονομίδης, Αγκιμπού Καμαρά, Γκονζάλες -Ροτάριου, Ρομπάιγ, Τζαβίδας

Στον πάγκο: Mπρανέσκου, Αθανασίου, Φριντζόνσον, Κιάρτανσον, Μουντές, Κωτσόπουλος, Πομόνης, Κούεν, Τζοβάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x