Stoiximan Super League

Αυτοσκοπός η νίκη στο ΟΑΚΑ για Άρη

Με άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, τη νίκη συγκεκριμένα, θέλει να φύγει ξανά από το ΟΑΚΑ ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Την τρίτη του νίκη τη φετινή σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θέλει να πετύχει ο Άρης, στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ με το οποίο ολοκληρώνονται τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει το «2 στα 2» στο ΟΑΚΑ κόντρα στην αυριανή τους αντίπαλο και τον Παναθηναϊκό και με ένα θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία) εξασφαλίζουν την τρίτη θέση στην εκπληκτική για εκείνους χρονιά στο πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση για φέτος στο Ρύσιο και νωρίς το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η αποστολή με την οποία θα ταξιδέψουν για την Αθήνα.

Πέρα από τους Μήτρογλου, Κάτσε και Ιωάννου, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να διαχειριστεί άλλες απουσίες.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Γκάνεα. Στη μεσαία γραμμή (απόντος του Τζέκο) θα βρεθεί ξανά ο Σάσα μαζί με τον Ματίγια.

Στην επίθεση θα επιστρέψει ο Μπρούνο Γκάμα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπερτόγλιο. Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει δίλημμα μεταξύ του Μάνου και του Μαντσίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x