Stoiximan Super League

Για… πλέι οφ ο Άρης κόντρα στον επικίνδυνο Βόλο

Με στόχο να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ο Άρης υποδέχεται απόψε τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το παιχνίδι Άρης-Βόλος είναι μία από τις δύο προγραμματισμένες για σήμερα αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχεται την ομάδα του Κώστα Μπράτσου λίγες ημέρες μετά την σημαντική για εκείνους νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ οι Θεσσαλοί προέρχονται από το 1-1 με τον Ιωνικό.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν… αφυπνιστικός και ο Άρης όχι μόνο βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά το έκανε από δύο φορές, για να πετύχει δύο νίκες. Περισσότερες από όσες είχε στα έξι προηγούμενα, μια δηλαδή.

Ένας πρώην παίκτης του Βόλου, ο Βασίλης Μάντζης, τον ισοφάρισε και του στέρησε την ευκαιρία να φτάσει πιο κοντά στην πρώτη εξάδα. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ οι πιθανότητες είχαν αυξηθεί.

Μεταξύ τους

Για τρίτη σεζόν που παίζουν μαζί στην κατηγορία, το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, αφού ο Βόλος είναι κερδίσει τον πρώτο.

Ήταν στις 31 Αυγούστου 2019, στο δεύτερο μόλις παιχνίδι στην κατηγορία και πετύχαινε την πρώτη εντός έδρας νίκη στην ιστορία του με 1-0 (56’ πέναλτι Γέντριτσεκ). Δεν έχουν δηλαδή ακόμα ισοπαλία.

Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ από το Βόλο.

Οι συνθέσεις

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Καμαρά.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Φαν Βέερτ.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Περράκης, με βοηθούς τους κ.κ. Χασάν Παγουρτζή και τέταρτο τον Τσέτσιλα. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σιδηρόπουλος, Απτόσογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x