Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Τον σταμάτησε με... δύο τερματοφύλακες και χτύπησε στα κενά του ο Βόλος!

Δείτε τα σημεία-κλειδιά του προπονητή της εξέδρας από το Άρης-Βόλος.

Το δεύτερο σερί του «διπλό» σημείωσε ο Βόλος, ο οποίος μετά την ΑΕΚ ξέρανε και τον Άρη (0-2).

Απόλυτα κυνική η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία αντιπαρήλθε τις τέσσερις αναγκαστικές της αλλαγές και με δύο γκολ σε τρεις τελικές αποχώρησε με το «τρίποντο» από το «Κλ. Βικελίδης».

Πολύ καλή η παρουσία τόσο του νεαρού Παπαδόπουλου, όσο και του Κλέιμαν που τον αντικατέστησε στο 46'. Για έναν Βόλο, ο οποίος έκανε τον Άρη να φαίνεται «φλύαρος» σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού, για να χτυπήσει στο τέλος στα κενά του.


Αναλυτικά, τα σημεία-κλειδιά από τον προπονητή της εξέδρας:

-Τον έκανε να φαίνεται «φλύαρος» σε μεγάλα διαστήματα: Και εκεί που έδειχνε να ξεπερνά το πρόβλημα στο σκοράρισμα, ο Άρης έμεινε για ακόμα ένα ματς στο «ζερό». Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 15 τελικές (οι εννιά εντός στόχου)! Κι όμως, για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκαν αρκετά «φλύαροι», κάτι που οφείλεται και στον Βόλο. Καλή οργάνωση στα μετόπισθεν από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι συνήθως προσπαθούσαν να μικρύνουν το πλάτος, κλείνοντας καλά τους χώρους. Βέβαια, εντέλει οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν, βρίσκοντας ωστόσο μπροστά τους… δυο εξαιρετικούς πορτιέρε!

-Οι εξαιρετικοί Παπαδόπουλος και Κλέιμαν: Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένας τερματοφύλακας αναγκάζεται να αποχωρήσει με τραυματισμό. Παρόλα αυτά, δεν συνηθίζεται να αποδεικνύονται κομβικοί τόσο αυτός, όσο και ο αντικαταστάτης του! Πολύ καλή βραδιά για τους Παπαδόπουλο και Κλέιμαν, για ένα ημίχρονο ο κάθε ένας. Εκείνοι τα έβγαζαν πίσω, κρατώντας την ομάδα τους εντός ματς, ώστε οι συμπαίκτες τους να κάνουν τη δουλειά μπροστά. Extra credit για τον πρώτο, καθώς προερχόταν από σοβαρό λάθος στον αγώνα με τον Ιωνικό.

-Κι όμως, δεν είναι ο γνωστός Βόλος: Τι κι αν έχει πάρει δύο σερί «διπλά» και μάλιστα σε ΟΑΚΑ και «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα της Μαγνησίας δείχνει να μην είναι το ίδιο παραγωγική όσο στο ξεκίνημα της χρονιάς. Σίγουρα, προσπαθεί να προσέχει περισσότερο στα μετόπισθεν. Ωστόσο, το παραπάνω έγκειται κυρίως στο «διάβασμα» που του έχουν κάνει οι αντίπαλοι. Σύμφωνοι, σπουδαίες οι δύο τελευταίες εκτός έδρας νίκες του και σε καμία περίπτωση δεν ήταν υποχρεωμένος να τις πάρει με σωρεία ευκαιριών. Παρόλα αυτά, η ουσία είναι ότι αποδείχτηκε ιδιαίτερα κυνικός. Ενδιάμεσα, στο 1-1 με τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι Νικαιώτες κατάφεραν να μην απειληθούν σε πολλές στιγμές.

-Τα κενά στα μετόπισθεν: Καλός ο κυνισμός του Βόλου. Όμως, για να καταφέρει να σκοράρει, έπρεπε πρώτα δημιουργηθούν… κενάρες στα μετόπισθεν του Άρη, με το σύνολο του Κώστα Μπράτσου να αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά εξαιρετικό στην αντεπίθεση. Ήταν λογικό όσο κυλά ο χρόνος, η ομάδα του Άκη Μάντζιου να ρισκάρει όλο και πιο πολύ. Βέβαια, η αμυντική της αντίδραση στις εν λόγω φάσεις ήταν τραγική. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σ' εκείνη του πρώτου γκολ έχει πραγματοποιήσει καίριο κλέψιμο ο Τσοκάνης στον χώρο του κέντρου (λάθος και από τον Εντιαγέ), με τον χαφ των φιλοξενούμενων να αγωνίζεται ως τραυματίας εκείνη την ώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x