Stoiximan Super League

Κλειστά χαρτιά από Γρηγορίου ενόψει του ντεμπούτου του στον Άρη - Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Παναθηναϊκό

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και κράτησε κλειστά χαρτιά, καθώς δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/02)στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (πρόγραμμα ενεργοποίησης) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (01/03, 20:00), στο πλαίσιο της 23ης της Stoiximan Super League.

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν και σήμερα τα προγράμματά τους, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κρατάει «κλειστά χαρτιά» ενόψει του ντεμπούτου του στον πάγκο της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Φρέντρικ Γένσεν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο διεθνής Φιλανδός μέσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί προσαγωγό και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα πετάξει το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x