Stoiximan Super League

Διατηρεί… άθικτο τον Άρη ο Καρυπίδης

Την «καμπάνα» του 1,1 εκατ. ευρώ καλείται να διαχειριστεί ο Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θέλει η συγκεκριμένη εξέλιξη να επηρεάσει το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Σημαντικές αποφάσεις καλούνται να ληφθούν στον Άρη, μετά την «καμπάνα» που έσκασε στην ΠΑΕ από το CAS για την υπόθεση του Οριόλ και το 1,1 εκατ. ευρώ που καλείται να δώσει στον πρώην παίκτη της ομάδας.

Επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη φέρεται να είναι η διατήρηση τουλάχιστον του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, αφού υπάρχει ο στόχος της ευρωπαϊκής πορείας και μίας δυνατής χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Αυτό, τουλάχιστον, είναι το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους συνεργάτες του μετά την παραπάνω εξέλιξη και θέλει οι όποιες «θυσίες» να μην επηρεάσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στη νέα του προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Άκη Μάντζιο, και για την στελέχωση του ρόστερ και για την προετοιμασία της ομάδας που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία μετά το Βέρμιο (20 με 28 Ιουνίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x