Stoiximan Super League

«Δεύτεροι μέχρι το τέλος», το σύνθημα στον Άρη

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ώστε η ομάδα να τερματίσει στη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Στις προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστρεψαν χθες το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Εκείνο που προκύπτει από τους Θεσσαλονικείς είναι πως δείχνουν πεισμωμένοι να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Άλλωστε, στο «κίτρινο» στρατόπεδο εκφράζουν την άποψη πως έχουν αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς ξεκινάει με προβλήματα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους Χαβιέρ Ματίγια και Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός φορ συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ισπανός χαφ λόγω του τραυματισμού του θα χάσει και το επόμενο ματς.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος σήμερα είναι ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία διάταση στον τετρακέφαλο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. «Θέμα» έχει και ο Σάσα, ο οποίος έπαιξε με ένεση στην Τούμπα για να μην πονάει στους προσαγωγούς.

Διαβάστε ακόμη

Σε απολογία Καραπαπάς, Ολυμπιακός και Άρης
Σε απολογία Κούγιας και Ναζλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x