Stoiximan Super League

Άρης: Εντολή Καρυπίδη να εντοπιστεί ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι στον Ρότα και να τιμωρηθεί

Με εντολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, θα αναζητηθεί ο οπαδός που πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του Λάζαρου Ρότα και θα τιμωρηθεί.

Ο Άρης έζησε μια ονειρεμένη βραδιά αφού η επική ανατροπή και νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ τού χάρισε την έξοδο στο Europa Conference League για τέταρτη συνεχή σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η μοναδική «σκιά» σε όσα συνέβησαν χθες ήταν η αψυχολόγητη και άκρως επικίνδυνη ενέργεια ενός οπαδού, ο οποίος πέταξε ένα μπουκάλι γεμάτο με νερό στο κεφάλι του Λάζαρου Ρότα, όταν εκείνος πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του το πρώτο γκολ του Λιβάι Γκαρσία για το 0-1. Ευτυχώς ο νεαρός άσος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μετά τις πρώτες βοήθειες μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι.



Όπως έγινε γνωστό ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε εντολή να εντοπιστεί από τις κάμερες του γηπέδου ο δράστης που πέταξε το μπουκάλι στο κεφάλι του δεξιού μπακ της ΑΕΚ και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Συγκεκριμένα, έχει αποφασιστεί να μην του επιτραπεί ξανά η είσοδος στο γήπεδο.

Ήδη η ΠΑΕ έχει κινήσει τις διαδικασίες για την ταυτοποίηση του οπαδού, που πήγε να τινάξει τον αγώνα στον αέρα και που σίγουρα θα κοστίσει μια βαριά τιμωρία στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x