Stoiximan Super League

Άρης: Έντονη φημολογία πως ο Ιτούρμπε πάει στην Γκοΐας

Ο Χουάν Ιτούρμπε ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Βραζιλία για την Γκοΐας, καθώς σύμφωνα με μέσο της χώρας από την Λατινικής Αμερικής, απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Κοντά στην Γκοΐας φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε. Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Bandeirantes», ο 29χρονος θα αποχωρήσει από τον Άρη που έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Γκοΐας.

Κάπως έτσι μπορεί να εξηγείται και η χθεσινή ανάρτηση του συλλόγου στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, όπου έβαλε μια σημαία της Παραγουάης, χώρα από την οποία κατάγεται ο Ιτούρμπε. Για την ώρα, πάντως, από πλευράς Άρη δεν υπάρχει καμία αντίδραση σχετικά.



Η Γκοΐας αγωνίζεται στη πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Τη περσινή αγωνιστική περίοδο κατετάγη στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Τη φετινή σεζόν, ο Ιτούρμπε έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς, έχοντας δυο γκολ και μια ασίστ σε 1.100 αγωνιστικά λεπτά.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x