Stoiximan Super League

Ο Άρης είχε ζητήσει πέρυσι από τον Μπένετ την εξαίρεση του διαιτητή Παπαπέτρου

Ο Τάσος Παπαπέτρου, που ορίστηκε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, ήταν… ανεπιθύμητος πέρυσι για τους «κίτρινους» μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, ζητώντας την εξαίρεσή του.

Μόνο το ένα από τα δύο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα έχει ξένο διαιτητή. Συγκεκριμένα, στην OPAP Arena, για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε ο Πορτογάλος ελίτ Αρτούρ Σοάρες, στην Τούμπα, όμως, το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη θα το διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πέρυσι, μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (1-0), στις 29 Δεκεμβρίου 2022, οι «κίτρινοι» ήταν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του Σπύρου Ζαμπάλα, κυρίως, όμως, «τα είχαν» με τον Παπαπέτρου, που ήταν στο VAR και μάλιστα τον χαρακτήριζαν «ανεπιθύμητο».

Η οργή των «κίτρινων» είχε να κάνει με τις φάσεις, που εξετάστηκαν στο VAR και ειδικά με εκείνη του τραυματισμού του Λούις Πάλμα, ο οποίος δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα και έφυγε από το γήπεδο με φορείο και δάκρυα στα μάτια. Στον Άρη, λοιπόν, ήταν οργισμένοι, που δεν παρενέβη τουλάχιστον για αυτήν τη φάση ο Παπαπέτρου και έλεγαν μετά το παιχνίδι: «Ο Παπαπέτρου είναι ανεπιθύμητος για τον Άρη. Θα ζητήσουμε να μην οριστεί ξανά σε ματς του Άρη και αν οριστεί επιφυλασσόμεθα για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας». Τελικά, πράγματι την επομένη η ΠΑΕ έστειλε επιστολή στον Στιβ Μπένετ, διατυπώνοντας το αίτημά της για την εξαίρεση του διαιτητή Παπαπέτρου σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x