Stoiximan Super League

Eλεύθερος ο Χαλίλοβιτς από τη Ριέκα, κλείνει στον Άρη

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς έμεινε ελεύθερος από τη Ριέκα και ολοκληρώνει τη μετακίνησή του στον Άρη, που αναζητεί 1-2 παίκτες ακόμη.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την τέταρτη χειμερινή του μεταγραφή μετά τους Νταρίντα, Καμαρά και Ρουπ. Ο Άλεν Χαλίλοβιτς βρήκε τη χρυσή τομή με την Ριέκα για τη λύση της συνεργασίας τους και είναι έτοιμος να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους «κίτρινους» και εκτός απροόπτου θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Κροάτης άσος είναι ελεύθερος, δεν υπάρχει πίεση να υπογράψει εντός της ημέρας, αφού η προθεσμία για ελεύθερους παίκτες εκπνέει στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο Χαλίλοβιτς είχε θεωρηθεί σε νεαρή ηλικία παιδί-θαύμα, η Μπαρτσελόνα το 2014 τον είχε αποκτήσει για 5 εκατ. ευρώ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα 18 του, αλλά δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη. Πέρασε από ομάδες όπως η Μίλαν, το Αμβούργο, η Χιχόν, η Λας Πάλμας, η Σταντάρ Λιέγης, η Χέρενφεϊν, η Μπέρμιγχαμ και η Ρέντινγκ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του.
Με τη Ριέκα ο 10 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας άσος είχε φέτος 11 συμμετοχές και 1 γκολ παίζοντας όμως για μόλις 482 λεπτά συνολικά.

Ο Άρης είναι πιθανό να αποκτήσει 1-2 ακόμη παίκτες, με τον Κοσταρικανό εξτρέμ Άλβαρο Σαμόρα στα υπόψη και ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου παίκτη από την αγορά των ελεύθερων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x