Stoiximan Super League

«Ενισχυμένος» με Απόλλωνα ο Άρης

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει «καλά νέα» για τον Χουάν Ιτούρμπε.

Στο σαββατιάτικο (15/1) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στρέφουν από σήμερα όλοι στον Άρη, μετά την χθεσινή αναβολή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κίτρινοι» έχουν προς το παρόν δυο κρούσματα ποδοσφαιριστών και περιμένουν τα νέα τεστ, με την ελπίδα να μην έχει υπάρξει περαιτέρω διασπορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι πως αυξάνονται οι επιλογές του, αφού οι Φαμπιάνο, Γκάμα, Μαντσίνι, Ματέο και Ματίγια θα τεθούν ξανά στη διάθεσή του και θα έχουν αρκετές μέρες για να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Παράλληλα, η προσοχή πέφτει στην επιστροφή του Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός έκανε τις τελευταίες θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν προχωρήσει σε κάποιες κρούσεις σε υποψήφιους στόχους και μπήκαν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων, έχοντας ως πρώτο μέλημα να κλείσουν κάποιους από αυτούς μέχρι το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x