Stoiximan Super League

Έρχεται ο Καμαρά, προχωρά για Γκιτάν-Μπρόρσον ο Άρης

Την άφιξη του Αμπουμπακάρ Καμαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένουν στον Άρη, ο οποίος κινείται για τις τελευταίες προσθήκες του στην επίθεση και τη θέση του στόπερ.

Αντίστροφα για την άφιξη του Αμπουμπακάρ Καμαρά μετρούν στον Άρη.

Αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την απόκτηση του Μαυριτανού επιθετικού, τώρα στην «κίτρινη» ΠΑΕ αναμένουν την άφιξή του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η συμφωνία των Θεσσαλονικέων με τη Φούλαμ είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ (σε δόσεις) και ο παίκτης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τώρα οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για τις τελευταίες προσθήκες. Εκείνη του Ραφίκ Γκιτάν και του Φρανς Μπρόρσον που είναι φαβορί για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ποντάρει πολλά στον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε με σοβαρούς τραυματισμούς, και εκτιμά ότι θα μπορέσει να παρουσιάσει το ταλέντο του.

Πλέον εκείνο που απομένει να συμβεί είναι η Ρεν να δώσει τη συγκατάθεσή της και να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Επόμενος στόχος των Θεσσαλονικέων είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες και θα ολοκληρωθεί (εκτός απροόπτου) το φετινό ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας, αν και είχε επανέλθει η περίπτωση του Αρίμπας, βρίσκεται ο Φρανς Μπρόρσον.

Η Μάλμε που συνεχίζει στα πλέι οφ του Champions League δεν υπολογίζει τον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο. Οι Σουηδοί φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x