Stoiximan Super League

Προβάδισμα ο Μάντζιος για τον πάγκο του Άρη!

Ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί, προκειμένου να διαδεχθεί τον Τόλη Τερζή στον πάγκο του Άρη, επιστρέφοντας στους «κίτρινους» έπειτα από 1,5 χρόνο!

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως έχει αυτήν τη στιγμή το προβάδισμα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τόλη Τερζή στον πάγκο του Άρη, επιστρέφοντας στους «κίτρινους» έπειτα από 1,5 χρόνο! Θυμίζουμε, ο Τερζής, μετά τη νέα ήττα από τη Λαμία, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τον Άρη να θέλει να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση, στην οποία βρέθηκε με το «καλημέρα» στη σεζόν.

Στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου, λοιπόν, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, οι άνθρωποι του Άρη βλέπουν την πιο safe επιλογή, αφού είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αφενός ξέρει την ομάδα και αφετέρου την ελληνική πραγματικότητα. Ήδη έχει γίνει μία διερευνητική επαφή, αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι τελειωμένο! Με τον Μάντζιο, να σημειωθεί, ο Άρης έκανε την καλύτερη πορεία του τα τελευταία 40 χρόνια, τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται να υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό, που εξετάζει ο Άρης, ωστόσο το φαβορί είναι ο Άκης Μάντζιος, κυρία προτεραιότητα του οποίου, πάντως, είναι το εξωτερικό και για αυτό το σκέφτεται…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x