Stoiximan Super League

Φουλάρει για Περιστέρι ο Άρης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη, με τον Άλαν Πάρντιου που θέλει να δώσει τέλος στο σερί με τα γκολ που δέχεται η ομάδα και περιμένει σήμερα την απόφαση για την τιμωρία του Ζερβινιό.

Σε ρυθμούς Ατρομήτου κινείται ο Άρης, με την προετοιμασία να μπαίνει στην τελική ευθεία για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ένα από τα προβλήματα που θέλει να δώσει τέλος ο Άλαν Πάρντιου αφορά το γεγονός πως η ομάδα δέχεται σε κάθε παιχνίδι γκολ και μόλις σε τρία από τα δέκα παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στη σημερινή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μπορεί ο Άγγλος τεχνικός να δείξει κάποιο σχήμα ή επιλογές για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο μόνος που σίγουρα θα απουσιάσει από αυτό το ματς είναι ο Ντουκουρέ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, και μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Ζερβινιό.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και χθες εκδικάστηκε η έφεση και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απόφαση για την ποινή του ποδοσφαιριστή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x