Stoiximan Super League

Φουλάρει για Γκρέι ο Άρης, περιμένει Καμάτσο

Μεταγραφές, ανανεώσεις και λύσεις συμβολαίων ήταν αυτό το διήμερο στην ατζέντα του Καρυπίδη, με τον Άρη να κινείται για τον Αντρέ Γκρέι και να περιμένει σήμερα νέα για τον Καμάτσο της Σπόρτινγκ.

«Κόκκινο» χτυπάει η κινητικότητα που παρατηρείται στην ΠΑΕ Άρης, σε ό,τι αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αυστρία που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, αφού είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για την υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Φούλαμ και τους εκπροσώπους του Μαυριτανού, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Στην Αγγλία, πέρα από το θέμα του Αφρικανού επιθετικού, ο ισχυρός άνδρας του Άρη είχε επαφές και για την αντικατάσταση του Καμαρά, με χθεσινές πληροφορίες να αναφέρουν πως πρώτος στόχος πλέον είναι ο Τζαμαϊκανός Αντρέ Γκρέι.

Ο 31χρονος επιθετικός έμεινε από τη Γουότφορντ, στην οποία είχε 30 συμμετοχές και 10 γκολ, και ο Καρυπίδης έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση, η οποία είναι αρκετά δύσκολη και το κασέ του παίκτη υπολογίζεται κοντά σε εκείνο του Καμαρά (800.000 ευρώ).

Εν τω μεταξύ, ο Ράφαελ Καμάτσο αναμένεται εντός της ημέρας να βρεθεί στα γραφεία της Σπόρτινγκ για να πέσουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Άρη, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα πριν φύγει για την Αυστρία. Σε διαφορετική περίπτωση, ο 22χρονος εξτρέμ θα ταξιδέψει απευθείας για εκεί μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x