Stoiximan Super League

Για… ψώνια στην Ισπανία Καρυπίδης-Μπούργος

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται αύριο να βρεθεί στη Μαδρίτη, όπου θα συναντηθεί με τον Χερμάν Μπούργος και θα έχουν ραντεβού με φόντο την ενίσχυση του Άρη.

Στη Μαδρίτη αναμένεται αύριο ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Χερμάν Μπούργος για να συζητήσουν μαζί με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης για εκτεταμένη συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν.

Στον Άρη, με την οικειότητα που έχει στους «ροχιμπλάνκος» ο Αργεντινός τεχνικός, θα επιχειρήσουν να πάρουν ορισμένους παίκτες από την Β’ ομάδα του ισπανικού συλλόγου, με τη μορφή δανεισμού ή θα τσεκάρουν άλλους παίκτες από την ισπανική λίγκα.

Ο Μπούργος έχει ήδη μιλήσει με ορισμένους ανθρώπους, καθώς έχει ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες και περιμένει τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ για να προχωρήσουν οι επαφές και στο οικονομικό, ή οποιοδήποτε άλλο διαδικαστικό ζήτημα αφορά τη διαφαινόμενη συνεργασία των δύο ομάδων.

Ο Άρης, βέβαια, δεν θα κάνει τα «ψώνια» του μόνο από την Ατλέτικο, αφού στο παρελθόν είχε πάρει παίκτες από την Μπαρτσελόνα Β’ (Χαβίτο, Κάλβο) και σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει η άποψη του Αργεντινού κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x