Stoiximan Super League

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αλφαρέλα στον Άρη, αποφεύγει το χειρουργείο!

Οστικό οίδημα έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Μιγκέλ Αλφαρέλα, όπως έκανε γνωστό σήμερα (15/09) ο Άρης.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε εν τέλει ο Μιγκέλ Αλφαρέλα, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε σήμερα (15/09) ο νεοαποκτηθέντας Γάλλος επιθετικός του Άρη.

Και αυτό γιατί έδειξαν ότι ο Αλφαρέλα, που τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των «κίτρινων» και αποχώρησε κλαίγοντας, έχει οστικό οίδημα στο γόνατο, άρα γλιτώνει το χειρουργείο!

Πλέον, ο 27χρονος σέντερ φορ θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Δεδομένα, πάντως, θα χρειαστεί έναν μήνα για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Με τον Αλφαρέλα να απουσιάζει από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη με Παναιτωλικό και Μαρκό στο Κύπελλο, αλλά και με Κηφισιά -Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x