Stoiximan Super League

Με τρεις επιστροφές και Ρουπ στη Νίκαια ο Άρης

Πρώτη παρουσία του Ρουπ σε αποστολή του Άρη, με Καμαρά, Εμπακατά και Καμάτσο να συμπεριλαμβάνονται κι αυτοί.

Μειώνονται οι πονοκέφαλοι του Άλαν Πάρντιου ενόψει Ιωνικού, με τον προπονητή του Άρη να έχει στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Ρουπ αλλά και τους Καμαρά, Εμπακατά και Καμάτσο, που επιστρέφουν.

Εκτός, από την άλλη, έμειναν οι Πάλμα, Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία, Ενκουλού, Μαρμαρίδης, Χαΐροβιτς, Παναγίδης και Καρακασίδης.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:


Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.



Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Etebo (τιμωρημένος), Manu Garcia, Luis Palma, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Nkoulou (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Hajrovic, Παναγίδης, Καρακασίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x