Stoiximan Super League

Οριστικά χωρίς επιστροφές στην OPAP Arena ο Άρης

Με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί στην OPAP Arena για το ματς με την ΑΕΚ ο Άρης.

Χωρίς κάποια ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Άρης.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται το βράδυ της Δευτέρας (4/12, 21:00) στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Σε ένα παιχνίδι όπου οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Βερστράτε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος χαφ είχε δηλωθεί για την εν λόγω αναμέτρηση δεδομένου ότι θα ακολουθούσε εντός λίγων ημερών και δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Εντέλει, βέβαια ο εν λόγω αγώνας μετατέθηκε για τις 10 Ιανουαρίου, χωρίς βέβαια να μπορέσει να αλλάξει και το πότε θα δηλωθεί η τιμωρία του.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια επιστροφή για τους «κίτρινους», με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει ούτε στους Φεράρι, Ματαρίτα, Ρουπ, Βέλεθ, Πάβισιτς, Σγούρο και Μάνου Γκαρθία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x