Stoiximan Super League

Άρης: Με Ροζ και Φετφατζίδη η αποστολή για ΠΑΟΚ

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τα αποκτήματά του στην αποστολή για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Εκτός οι Ρουπ, Μενέντες και αρκετοί ακόμα.

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και να πάρουν το ντέρμπι με τον Δικέφαλο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα και επτά ακόμη, ενώ ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τόσο τον Ροζ, όσο και τον Φετφατζίδη.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρδο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (07/01), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x