Stoiximan Super League

Εκεί επιμένει ο Μπούργος ενόψει ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Χέρμαν Μπούργος να καταστρώνει τα πλάνα του για να πάρει το πλεονέκτημα για Ευρώπη η ομάδα του.

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες δύο εβδομάδες στον Άρη, αφού την Κυριακή αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θέλουν να πάρουν οι Θεσσαλονικείς για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Χέρμαν Μπούργος γνωρίζει ότι πρέπει η ομάδα του να πάρει αποτελέσματα στα δύο προσεχή ματς.

Για αυτό το λόγο και στη χθεσινή προπόνηση ζήτησε «καθαρό μυαλό» από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα του παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι οφ.

Παρόλα αυτά, πιστεύει στην ομάδα του, στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του και με τον τρόπο του επιχειρεί να αποσυμπιέσει την κατάσταση για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μαντσίνι και Μπερτόλιο, ενώ ο Δημήτρης Μάνος ανεβάζει ρυθμό και χθες ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x