Stoiximan Super League

Η υπερασπιστική γραμμή του Άρη και οι απορίες για... άλλα μέτρα και άλλα σταθμά

Γιατί στον Άρη θεωρούν ότι δεν ισχύουν τα ίδια μέτρα από τη στιγμή που επισήμως δεν αιτήθηκε και δεν πήρε εισιτήρια και παρόλα αυτά κλήθηκε σε απολογία.

Η νομική υπηρεσία του Άρη ετοιμάζει ήδη την υπερασπιστική της γραμμή για την απολογία της Παρασκευής ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της λίγκας και έχει – όπως αφήνει να εννοηθεί- αρκετά όπλα στη νομική της φαρέτρα. Όπως τον ξεκάθαρo ΚΑΠ περί ευθύνης της γηπεδούχου από την στιγμή που ενημέρωσε εγκαίρως και εγγράφως την ΠΑΕ Βόλος ότι δεν επιθυμεί να λάβει εισιτήρια για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής καθώς και την προτροπή της στους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Μαγνησίας και παρόλα αυτά εισιτήρια διατέθηκαν και μάλιστα πολλά από αυτά χωρίς σε αυτά να αναγράφεται ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμο.

Στον Άρη εκφράζουν έντονα την απορία τους και για κάτι ακόμη. Πώς γίνεται ο κόσμος της ΑΕΚ να μπήκε στο Πανθεσσαλικό χωρίς να πάρει επίσημα εισιτήρια, το ίδιο και στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά η ΑΕΚ δεν κλήθηκε σε απολογία. Αντίθετα κλήθηκε ο Άρης και κινδυνεύει και με βαρύ πρόστιμο και με τιμωρίας της έδρας του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

Επιμέλεια: Αλέξης Σαββόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x