Stoiximan Super League

Η υπόσχεση του Ιτούρμπε στον Μάντζιο

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Χουάν Ιτούρμπε, με τον Έλληνα τεχνικό και τον Παραγουανό εξτρέμ να έχουν την πρώτη τους κατ’ ιδίαν συζήτηση.

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Άρη πραγματοποίησε χθες ο Χουάν Ιτούρμπε.

Ο Παραγουανός εξτρέμ, αφού υποβλήθηκε στον απαραίτητο εργομετρικό/ιατρικό έλεγχο, ανεβάζει στροφές για να μπορέσει να μπει στις υποχρεώσεις της ομάδας το επόμενο διάστημα.

Ο παίκτης είναι απίθανο το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με την ΑΕΛ. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν θα κάνει το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του κόντρα στον Βόλο.

Ο Ιτούρμπε γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και με τον Άκη Μάντζιο, με τον οποίο είχε την πρώτη κατ’ ιδίαν συζήτηση.

«Δουλειά μου είναι οι ασίστ και τα γκολ, για αυτό και ήρθα», είπε ο Ιτούρμπε στον Μάντζιο. «Έχω έρθει από αλλού, δεν ξέρω τη νοοτροπία, τους συμπαίκτες μου, το σύστημα, θα τα μάθω όλα πολύ γρήγορα, σου το υπόσχομαι».

Σήμερα, εν τω μεταξύ, θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη ο Λούμορ Αγκμπενιένου. Ο Γκανέζος άσος μετά το οικογενειακό δράμα που βίωσε επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τη χθεσινή προπόνηση των «κιτρίνων».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά που ακολουθούν με ΑΕΛ και Βόλο, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 21/22 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x