Stoiximan Super League

Ημέρα… Κανέδα στον Άρη, αγώνας δρόμου για Πάλμα

Ο Ραούλ Κανέδα είναι τελικά ο «εκλεκτός» του Θόδωρου Καρυπίδη για την τεχνική ηγεσία του Άρη, στον οποίο είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» για την κατάσταση του Λουίς Πάλμα ενόψει ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα ο Ραούλ Κανέδα, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Θόδωρου Καρυπίδη για την τεχνική ηγεσία του Άρη μετά το «διαζύγιο» με τον Χερμάν Μπούργος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε «λοκάρει» σε περιπτώσεις Ισπανών προπονητών και επέλεξε τελικά τον 53χρονο τεχνικό, με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο, μάλιστα, διετούς διάρκειας.

Ο Κανέδα, λοιπόν, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να πέσουν οι υπογραφές και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο να αναλάβει την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Τόλη Τερζή μέχρι να προσαρμοστεί στην «κίτρινη» καθημερινότητα.

Ο Ισπανός κόουτς, ως πρώτος προπονητής, έχει δουλέψει κυρίως σε Σαουδική Αραβία και Εμιράτα, σε ομάδες όπως η Αλ Ιτιχάντ, η Αλ Νασρ, η Σαλάλ και η Κχορ Φακάν.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα προέκυψε στον Άρη με τον Λουίς Πάλμα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και χθες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μια υπερδιάταση στον ημιτενοντώδη μυ των οπίσθιων μηριαίων.

Κάπως έτσι θα γίνεται καθημερινά επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x