Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Καμαρά που πρέπει να… ξεμπουκώσει και ο επιβλητικός Χουτεσιώτης

Δείτε τι κράτησε ο προπονητής της εξέδρας από την επικράτηση (1-0) του Άρη επί του Ιωνικού.

Σε ένα ματς με μπόλικες ευκαιρίες αλλά χαμηλό σκορ, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και πήρε το... αίμα του πίσω για την ήττα του 1ου γύρου στη Νίκαια.

Από τον σκόρερ Καμαρά μέχρι τον εξαιρετικό Χουτεσιώτη, δείτε τα στοιχεία που κράτησε ο προπονητής της εξέδρας...

Γκολ ξανά, αλλά...: Το εύστοχο χτύπημα του Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Μαυριτανό να φτάνει τα τρία γκολ σε 14 συμμετοχές στη Super League 1. Γενικά έκανε καλή εμφάνιση ο Αφρικανός επιθετικός, αλλά είναι αλήθεια πως δεν έχει... ματώσει και τα δίχτυα φέτος, με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει περισσότερα. Άλλωστε από τα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα, τα δύο έχουν έρθει από τη λευκή βούλα...

Κέρβερος ο Χουτεσιώτης: Μονάχα από το σημείο του πέναλτι δεν είχε απάντηση να δώσει στους επιθετικούς του Άρη ο 27χρονος τερματοφύλακας, που έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο «Κλ. Βικελίδης». Σε τουλάχιστον επτά περιπτώσεις επενέβη ο Χουτεσιώτης, νούμερο απλά εντυπωσιακό. Δίχως αυτόν, το σκορ θα ήταν πιθανότατα πολύ πιο άνετο για τον Άρη.

Άρης-Ιωνικός: Ο προπονητής της εξέδρας

Από ωραίος, μοιραίος: Ο Γιώργος Μύγας έσωσε την εστία του Ιωνικού από βέβαιη παραβίαση στη φάση του 43’ με τον Ιτούρμπε, όμως... πήρε πίσω το καλό κάνοντας ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα στον Μαντσίνι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Κάπου εκεί ήρθε το πεντακάθαρο πέναλτι που αξιοποίησε ο Καμαρά, υποχρεώνοντας σε ήττα τους φιλοξενούμενους.

Κι όμως, δεν έφτασε: Παρά τη νίκη, ο Άρης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στην εξάδα πριν τις γιορτές. Δεν φταίνε βέβαια οι Θεσσαλονικείς – τι άλλο να έκαναν στην τελική, τρεις βαθμούς δίνει η νίκη - καθώς ο τρομερός ΟΦΗ πήρε το διπλό στο ΟΑΚΑ και άφησε στην 7η θέση τους Θεσσαλονικείς. Η διαφορά πάντως από την τετράδα είναι δύο μόλις βαθμοί, κι όλα αυτά με τους «κίτρινους» να κουβαλούν την... καμπάνα του -6.

Τα οκτώ γκολ και η πεντάρα: Αυτή ήταν η τέταρτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τον Άρη, με τρεις από αυτές να έχουν έρθει με 1-0. Συνολικά, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει οκτώ γκολ σε επτά αναμετρήσεις στο «Κλ. Βικελίδης» για τη Super League 1, με πέντε εξ αυτών να είναι σε ένα ματς: Στο 5-1 επί του Παναιτωλικού! Δημιουργούν ευκαιρίες οι Θεσσαλονικείς, αλλά πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x