Stoiximan Super League

Άρης και… όποιος αντέξει

Ο Άρης με 14 παίκτες στην αποστολή, χωρίς κίνητρο και εξαντλημένος, υποδέχεται την ΑΕΚ παίζοντας για την αξιοπρέπειά του και μόνο.

Με βασανιστική αγγαρεία μοιάζει το υπόλοιπο των playoffs για τον Άρη. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε εξ αρχής, αλλά ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου στέρησε το ενδιαφέρον για τη συνέχεια στους «κίτρινους».

Απόψε υποδέχονται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο τη διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια του συλλόγου κόντρα στα πολλά προβλήματα. Πέρα από την μαζική αποχώρηση παικτών που αρνήθηκαν να παρατείνουν την παρουσία τους ως το τέλος της διαδικασίας, ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σόουζα και Ντουάρτε, όπως και στον Σούντγκρεν που θεωρείται ξένο σώμα μετά την άρνησή του να βοηθήσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επικαλούμενος τραυματισμό που αποδείχτηκε ότι δεν αντιμετώπιζε.

Ο Γερμανός τεχνικός ξέμεινε με όλους κι όλους 14 παίκτες στην αποστολή. Πάλι καλά που επανέρχεται και από την τιμωρία του ο Δεληζήσης… Επικρατέστερη σύνθεση για τον Άρη θα έχει τον Κουέστα στο τέρμα, τους Ροζ και Δεληζήση στόπερ, τον Κόρχουτ αριστερά και τον Μπακούτση δεξιά, τους Σάσα και Ματίγια στο κέντρο, με τους Γκάμα, Μαντσίνι και Μαρτίνες πίσω από τον Διαμαντόπουλο. Διαθέσιμοι θα είναι ακόμη ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Έμαν και οι 19χρονοι αμυντικοί Μπαλαγιάννης και Τσαγκαλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x