Stoiximan Super League

Καταλήγει στον Βελάσκεθ ο Αρης

Σε συζητήσεις με τον 41χρονο Ισπανό τεχνικό ο Αρης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι δεύτερες σκέψεις που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης για τον Ραούλ Κανέδα τον οδήγησαν στην απόφαση να ακυρώσει την προφορική συμφωνία μαζί του και να στραφεί στην περίπτωση του Χούλιο Βελάσκεθ για τον Άρη.

Του 41χρονου Ισπανού τεχνικού που υπήρξε ο νεαρότερος τεχνικός που κάθισε σε πάγκο ομάδα στην 2η κατηγορία της Ισπανίας σε ηλικία μόλις 30 ετών και δυο μηνών. Αν και μόλις 41 ετών έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του αφού έχει δουλέψει ήδη σε αρκετές ομάδες τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Πορτογαλία.

Το μικρόβιο της προπονητικής μπήκε από πολύ νωρίς μέσα του αφού μόλις στα 15 του άρχισε να προπονεί ακαδημίες στην γενέτειρά του, την Σαλαμάνκα. Η πρώτη του δουλειά ως επαγγελματάις ήταν το 2004 στην AD Pena Respuela στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Στις εθνικές κατηγορίες έκανε το ντεμπούτο του τη σεζόν 2010–11 στην Πόλι Εχίδο , στην 3η κατηγορία.

Ακολούθησε το σημαντικό κεφάλαιο της Βιγιαρεάλ. Ξεκίνησε από την 3η ομάδα και στις 24 Δεκεμβρίου του 2011 ανέλαβε την 2η ομάδα της Βιγιαρεάλ και έγινε ο νεαρότερος τεχνικός σε ομάδα της 2η κατηγορίας στην Ισπανία, μόλις 30 ετών και δυο μηνών. Το καλοκαίρι, μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ στην σεγκούντα, ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία. Αποχώρησε τον Γενάρη μετά από 22 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε την Μούρθια την οποία οδήγησε στην 4η θέση και στα πλέι-οφ ανόδου. Ακολούθησε η Μπέτις, πάλι στην σεγκούντα και τον Δεκέμβριο η Μπελενένσες στην Πορτογαλία. Ακολούθησε για δυο χρόνια η Αλκορκόν στην οποία είχε παίκτη τον Γκάμα. Το 2018 είχε πέρασμα από την Ουντινέζε και τη συνέχεια η Σετούμπαλ και η Μαρίτιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x