Stoiximan Super League

«Κλείνει» άμεσα Ντιόπ-Καμάτσο ο Άρης

Με τη… βαλίτσα στο χέρι, για να ενταχθούν στο ρόστερ του Άρη, είναι οι Ντιόπ και Καμάτσο, οι οποίοι δεν αποκλείεται μέσα στη βδομάδα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουν τις μεταγραφές τους.

Αντίστροφα για την αναχώρησή του για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, μετρούν στον Άρη.

Ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν ανακοινώσει τον Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος προπονείται ήδη με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές με τους επόμενους παίκτες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, έχοντας την προηγούμενη εβδομάδα μία πρώτη εκτενή συζήτηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη, πριν αυτός μπει στο νοσοκομείο. Οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία και ο Σενεγαλέζος μέσος είναι stand by, ώστε να πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θετική κατάληξη αναμένεται να έχει και το θέμα του Ράφαελ Καμάτσο, ο οποίος δείχνει πως είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα «κίτρινα». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως εξτρέμ και δεκάρι, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ, και όλα δείχνουν ότι θα έρθει στις αρχές της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να παίξει ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x