Stoiximan Super League

Πλησιάζει στον 20χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Μισέλ Αουγκούστο ο Άρης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου στόπερ της Παλμέιρας βρίσκεται ο Άρης, με τον νεαρό Βραζιλιάνο, να έρχεται για να πλαισιώσει τον Γιακούμπ Μπράμπετς και τον Φαμπιάνο, στο κέντρο της άμυνας.

Στον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας του φαίνεται ότι κατέληξε ο Άρης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε συμφωνία με τον 20χρονο στόπερ της Παλμέιρας, Μισέλ Αουγκούστο προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Το καθεστώς της απόκτησης του νεαρού αμυντικού δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παλμέιρας, το οποίο έρχεται για να πλαισιώσει τον Γιακούμπ Μπράμπετς και τον Φαμπιάνο Λέισμαν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μισέλ Αουγκούστο είναι γεννηθείς το 2003, έχει ύψος 1,88 και αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Παλμέιρας. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, έχει ισχύ μέχρι το 2026 και για αυτόν τον λόγο, ως πιθανότερο σενάριο φαντάζει ο δανεισμός του με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x