Stoiximan Super League

Κρατάει την τύχη στα χέρια του και συνεχίζει ο Άρης

Το πλεονέκτημα για το ένα από τα ενδεχομένως δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας απέκτησε ο Άρης, ο οποίος πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του στη συνέχεια των αγώνων κατάταξης.

Μία τεράστια νίκη, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, πήρε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ ο Άρης.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ, παίρνοντας τρεις βαθμούς που στην ουσία είναι πολύ περισσότεροι σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μόνοι τρίτοι στη βαθμολογία και έχουν αποκτήσει το πλεονέκτημα για το ένα από τα ενδεχομένως δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν (γιατί μπορεί να πάρει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός και να βγει έτσι στην Ευρώπη).

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η ομάδα είχε μπει σε μία κακή περίοδο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει από τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια να φέρει δύο «Χ» με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ στο γήπεδό της.

Από χθες, όμως, καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια και να κρατήσει μέχρι τέλους το πλεονέκτημα για απευθείας έξοδο στην Ευρώπη της επόμενης σεζόν χωρίς να περιμένει τι θα γίνει στο Κύπελλο.

Από σήμερα κιόλας άπαντες στον Άρη οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, και να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη κόπωση της ομάδας του Λουτσέσκου που παίζει την ερχόμενη Πέμπτη με την Μαρσέιγ για το Europa Conference League.

Σε ό,τι αφορά τον Κρίστιαν Γκάνεα, ο Ρουμάνος αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x