Τις προσπάθειές του για την ενίσχυση του ρόστερ μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εντείνει ο Άρης, ο οποίος θέλει να καλύψει τις αγωνιστικές αδυναμίες του.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά σε έναν επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται εκτός Ελλάδας και πληροί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έψαχναν οι «κίτρινοι».

Πρόκειται, δηλαδή, για καθαρόαιμο φορ, ψηλό που προορίζεται για να γεμίσει το «κουτί», με διαφορετικές δυνατότητες από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν και οι αντίστοιχες υποθέσεις των Μάρβιν Πίιρσμαν και του Σαντέ Σίλβα.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βέλγο μπακ και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει αν θα ανάψει το «πράσινο φως» ο ΠΑΣ ή θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Ηπειρώτες. Σχετικά με τον Σίλβα, φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ και μοιάζει κοντά στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x