Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει για Καμαρά στον Άρη

Μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Μαυριτανίας για τον αγώνα με την Τυνησία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε χθες ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και στον Άρη ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό.

Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της εθνικής Μαυριτανίας ενόψει του αγώνα με την Τυνησία και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μαυριτανός σέντερ φορ θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα (18/10).

Εν τω μεταξύ, επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του Μοχανάντ Άλι στο στην Αυστρία, όπου και θα παραμείνει για έναν μήνα για την αποκατάσταση.

Ο Ιρακινός φορ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει τουλάχιστον 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, έκανε την επέμβαση στο γόνατό του, όλα πήγαν καλά και μετά από ένα μήνα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x