Stoiximan Super League

Το «προχωράμε» του Μάντζιου, μονόδρομος του Άρη

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη πρόκληση για όλους στον Άρη, μετά τη (εντός έδρας) «σφαλιάρα» από τον ΠΑΣ που ταρακούνησε το ποδοσφαιρικό τμήμα και έφερε τις δριμύτατες αντιδράσεις των οπαδών.

Υποχρεωμένος να ξεχάσει ό,τι έγινε το Σάββατο και γνώρισε την βαρύτερη ήττα στην ιστορία του είναι ο οργανισμός του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος πέρασε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους υπογράμμισε πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη ό,τι έγινε με τους Ηπειρώτες και να βγάλουν την απαιτούμενη αντίδραση με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από μόνο του είναι ένα ματς-πρόκληση για όλους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, όμως τώρα ο προπονητής και οι παίκτες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο που πικράθηκε με το ευρύ 5-0 από τον ΠΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο καθαρά αγωνιστικό, θεωρείται δεδομένο πως θα διαφοροποιηθείη ενδεκάδα, αφού υπάρχουν θα υπάρξουν επιστροφές και παράλληλα κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αντιληφθούν πού βρίσκονται. Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν ο Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, που έλειψαν αρκετά από την «κίτρινη» άμυνα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, επίσης, η επιστροφή του Μαντσίνι αντί του Ιτούρμπε, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η διαθεσιμότητα του Ματέο Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x