Stoiximan Super League

Προβλημάτισε τον Άρη η Λαμία

Στις καθυστερήσεις απέφυγε την ήττα κόντρα στη Λαμία ο Άρης, που δεν έπεισε στο φιλικό 1-1 του «Κλ. Βικελίδης».

Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του ο Άρης, που αναδείχτηκε ισόπαλος, 1-1, με τη Λαμία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 70’, όταν ο Τιρόνε εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Σάσα με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.



Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν να ισοφαρίσει στο... όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη σε κεφαλιά του Ασλανίδη μετά από μπαλιά του Τζέγκο.



Ο επιπλέον προβληματισμός για τους γηπεδούχους προήλθε από την αποχώρηση του Καμαρά με πρόβλημα τραυματισμού.



Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Σάκιτς (71’ Σούντγκρεν), Ασλανίδης, Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Λούμορ, Εντιαγιέ (62’ Τζέγκο), Ματίγια (46’ Σάσα), Μαντσίνι (46’ Μπερτόλιο), Ιτούρμπε (62’ Χαΐροβιτς), Ματέο Γκαρσία (84’ Ντουάρτε), Καμαρά (62’ Μάνος).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (82’ Βύντρα), Αντέντζο, Γκέντζογλου Νούνεθ (90' Τρούμπουλος), Μανούσος (56’ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (56’ Καραμάνος), Σαραμαντάς (73’ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης (68’ Τιρόνε), Τζανετόπουλος (82’ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x