Stoiximan Super League

Πάτησε γκάζι στο β' ημίχρονο και καθάρισε τη Λαμία ο Άρης!

Ο Άρης είχε ένα τετράλεπτο φωτιά και βρήκε τρία γκολ για να καθαρίσει με 3-1 τη Λαμία, κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα των playoffs.

Καθάρισε τη Λαμία με ένα τετράλεπτο φωτιά ο Άρης! Οι «κίτρινοι» ήταν φλύαροι στο πρώτο μέρος, αλλά μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και βρήκαν τρία γκολ σε 4’ για να επικρατήσουν με 3-1 και να κάνουν το 2/2 στο ξεκίνημα των playoffs της Stoiximan Super League.

Τρεις διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος δοκίμασε το 4-4-2 στο σημερινό ματς, ενώ αρκετές δοκιμές έκανε και ο Λεωνίδας Βόκολος με τους φιλοξενούμενους να το παλεύουν στο πρώτο μέρος.




Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-4-2 παρέταξε τον Άρη ο Άκης Μάντζιος. Στην εστία ο Κουέστα και οι Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι στην άμυνα. Ζουλ, Νταρίντα τα δύο χαφ, οι Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία στα πλάγια και δίδυμο στην επίθεση οι Ανσαριφάρντ, Μορόν.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος.
Ο Κοσέλεφ στο τέρμα και οι Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ στην τετράδα της άμυνας. Στάνκο, Σλίβκα στον άξονα, οι Τσιλούλης, Νούνιες, Μαρτίνεθ στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Μάλτσι στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς

Τον έλεγχο του πρώτου μέρους είχε ο Άρης, χωρίς όμως να είναι ουσιαστικός. Οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 7’ όταν ο Μορόν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κοσέλεφ έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και κράτησε καθαρή την εστία του. Η Λαμία είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 14ο λεπτό, με τον Τσιλούλη να γυρίζει ωραία αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Τα λεπτά περνούσαν, η νευρικότητα δεν έλειψε και ο διαιτητής έδειχνε την κίτρινη κάρτα όπου χρειαζόταν. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις, ενώ στο 41’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μάλτσι, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Από την άλλη το σύνολο του Άκη Μάντζιου δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί καμία φάση του και κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).



Όσα δεν είδαμε στο φτωχό πρώτο μέρος σκοπεύαμε να τα δούμε στο δεύτερο. Και αυτό διότι ο Άρης είχε ένα τετράλεπτο φωτιά, όπου πέτυχε τρία γκολ! Αρχικά στο 55’ ο Σουλεϊμάνοφ με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ, ένα λεπτό αργότερα ο Μάνου Γκαρθία με σουτάρα διπλασίασε τα τέρματα και στο 59’ ο Μπράμπετς με κοντινό τελείωμα μετά από κεφαλιά-πάσα του Φαμπιάνο έγραψε το 3-0!



Στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος όπως είναι λογικό προχώρησε σε αλλαγές, με τον Λεωνίδα Βόκολο να κάνει και εκείνος το ίδιο λίγο αργότερα. Ο Άρης συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και δημιουργούσε συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ, ενώ η Λαμία προσπαθούσε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι είχε τελειώσει και τα τελευταία λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικά, με τον Κοντονίκο στο φινάλε να διαμορφώνει το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

MVP:
Ο Μανού Γκαρθία ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, βρίσκοντας γκολ και ουσιαστικά αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του Άρη. Εξαιρετική εμφάνιση.

Η σφυρίχτρα: Ο διαιτητής Περράκης δεν είχε δύσκολο έργο και διαχειρίστηκε με χαρακτηριστική ευκολία την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x