Stoiximan Super League

Άρης-Λαμία: Δεύτερο «ραντεβού» σε τέσσερις μέρες

Άρης και Λαμία κοντράρονται ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τρεις μέρες μετά τη συνάντησή τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Δεύτερη συνάντηση μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών για Άρη και Λαμία, με τις δύο ομάδες να αφήνουν πίσω τους το Κύπελλο (έπαιξαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ακολουθεί η ρεβάνς του 0-0 την ερχόμενη Τετάρτη), και θα κοντραριστούν για τη 19η αγωνιστική της Superleague.

O Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εκτός έδρας «λευκή ισοπαλία» της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο», έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τη βαθμολογική απώλεια του ΟΦΗ (ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό) και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα. Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κουέστα και Ντένις. Βασικός κάτω από τα δοκάρια του Άρη θα είναι ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2021. Εκτός και ο τιμωρημένος Μαντσίνι, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Όσο για τη Λαμία, κρατάει την καλή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της μεσοβδόμαδης αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς για το Κύπελλο, ψάχνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από το εντός έδρας 2-1 επί του Ιωνικού την προηγούμενη αγωνιστική. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και ψάχνει την πρώτη της νίκη στην έδρα του Άρη, μετά πέντε διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες (έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες). Έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε μακριά από το γήπεδό της, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκανέα, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ, Γκαρσία, Γκάμα, Μπερτόλιο

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο, Νούνιες, Τζανδάρης, Ταϊρόν, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x