Stoiximan Super League

Άρης-Λαμία: Aποστολή… επιστροφή στις νίκες

Ο Άρης υποδέχεται την Τρίτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Λαμία για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Super League 1.

Άρης και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Super League 1 την Τρίτη 7/11 στις 20:00 σε μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου αναζητά τη νίκη την οποία αγνοεί από την 8η αγωνιστική και το ματς απέναντι στον Ιωνικό στο οποίο επικράτησε με 2-1. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μετρώντας μέχρι στιγμής 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Οντουμπάτζο και Ντουκουρέ, ενώ ο Μπράμπετς ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις συμπεριλήφθηκε τελευταία στιγμή στην αποστολή.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

Στην αντίπερα όχθη η Λαμία, μετά και το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της με τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης από την 6η αγωνιστική όταν και επικράτησε με σκορ 1-0 του Λεβαδειακού, ενώ βρίσκεται στην 10η θέση με 9 βαθμούς έχοντας συγκομιδή 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Επαμεινώνδας Τριανταφύλλου, Δημήτρης Μαυρουδής
4ος διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
VAR: Βασίλης Φωτιάς

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα- Εμπακατά, Μαζικού, Ενκουλού, Πίρσμαν- Ετέμπο, Νταμπό, Πάλμα, Μαντσίνι, Ζερβίνιο- Γκρέι

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ- Προβυδάκης, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ- Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Σλίβκα- Τσιλούλης, Νούνιες, Μανούσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x